YRITYS

”Tavoitteemme on olla Suomen johtava kuivike- ja ympäristöturvetoimittaja 2020-luvulla

Tuotteesta, hyvästä asiakaspalvelusta ja toiminnan laadusta tinkimättä.

Omia vahvuuksia hyödyntäen tarjoamme kiertotalouden ja koneurakoinnin palveluja sekä korkealaatuisia rakentamispalveluja Suomalaisella työvoimalla ja osaamisella.”

 

– Jussi Syrjämäki yrittäjä, toimitusjohtaja –

 

Jussi Syrjämäki Oy on Pohjalainen perheyritys, joka myy ja tuottaa turvetuotteita ja erilaisia palveluja asiakkaiden käyttötarkoituksiin, niin kiertotalouden, kone- ja kuljetusurakoinnin sekä rakentamisen osalta.

 

Turvetuotannon teemme omilla ympäristöluvan mukaisilla tuotantoalueilla. Turvetuotteiden kuljetukset hoidamme omalla ja yhteistyökumppaneiden kalustolla ympäri Suomea asiakkaan tarpeen mukaan räätälöiden.

 

Olemme myös vientiyhtiö – Toimitamme kasvuturpeita vientiin Keski-Euroopan kasvuturvetoimijoille kasvien, vihannesten ja hedelmien kasvatukseen. 

 

Toimialueemme on koko Suomi.

 

Jussi Syrjämäki Oy omaa vankan kokemuksen rakentaa joustava ja asiakasräätälöity palvelukokonaisuus asiakkaan käyttötarpeen mukaan.

Meillä vastaa puhelimeen ihminen, joka etsii kanssasi soveltuvan ratkaisun.

Jussi Syrjämäki Oy:ssä vastataan sähköiseen yhteydenottoon viimeistään seuraavana päivänä ja puhelimeen heti kun soitat – vaikka illalla, viikonloppuna ja pyhänä, jos tarvetta toimituksille tai palveluille.

Rakennus- ja koneurakointipalvelut räätälöimme tarpeen mukaan. Tuotamme palvelut omalla osaavalla ja kokeneella henkilöstöllä. Omaamme laajan kokemuksen erilaisten rakennushankkeiden läpiviennistä, niin maatilakokonaisuuksien, hallien ja suurempien kiinteistökokonaisuuksien osalta. Kone- ja kuljetusurakoinnissa tarjoamme useita vaihtoehtoja maansiirrosta kuljetuksiin ja kannonnostoon sekä erilaisiin kunnostustöihin omalla kalustollamme.

Kiertotalouden ratkaisumme mahdollistavat laaja-alaisen palvelukokonaisuuden tarjoamisen.

Suomen parasta turvekauppaa

Jussi Syrjämäki Oy