Turvetuotteet ja palvelut

”Perheyritys palvelee asiakkaitaan vuosien kokemuksella ja osaavalla henkilöstöllä, tarjoten korkealaatuisia tuotteita ja palveluja kaikkialle Suomessa.”

Jussi Syrjämäki Oy on tarjonnut hyvää Pohjalaista asiakaspalveluasennetta ja korkea laatuisia turvetuotteet asiakastarpeeseen jo usealla vuosikymmenellä. Yrittäjämäisellä asenteelle varustetun yhtiön toimintaperiaatteena on toimia vastuullisesti ja tarjota korkea laatuisia tuotteita sekä palveluja asiakaslähtöisesti. Lopputuloksen takaa osaava ja kokenut henkilöstö.

Tuotteet

Kuiviketurpeet

Kuiviketurpeet

Jussi Syrjämäki Oy:n erinomaisen kuivikelaadun ovat todenneet jo tuhannet tyytyväiset sopimusasiakkaat maatalouden eri osa-alueilla. Maataloudessa tuotteet soveltuvat maito-, broileri-, nauta-, hevos-, sika-, kana- ja lammastiloille sekä turkistarhoille.

Kasvu- ja multaturpeet

Kasvu- ja multaturpeet

Jussi Syrjämäki Oy pystyy tarjoamaan erilaisia kokonaisratkaisuja kasvualustojen raaka-aineissa, niin vaaleiden kuin tummien turpeiden osalta. Omalla kuljetuskalustolla pystymme tarjoamaan joustavan ja kokonaisvaltaisen logistisenratkaisun kaikkialle Suomessa.

Rakentaminen

Rakentaminen

Jussi Syrjämäki Oy tarjoaa rakentamisen palveluita maatalouden ja teollisuuden rakennuskohteisiin sekä osaavia tekijöitä omakoti- ja rivitalojen rakentamiseen.

Palvelut

Palvelut

Osana Jussi Syrjämäki Oy:n liiketoimintaa ovat erilaiset kokonaisuutta täydentävät palvelut, jotka räätälöidään asiakkaan tarpeen ja odotuksen mukaisesti.

Suomen parasta turvekauppaa
Jussi Syrjämäki Oy