Kasvu- ja multaturpeet

”Tarjoamme ratkaisut hyvän kasvualustan perustaksi korkealaatuisia raaka-aineita, niin vaaleisiin kasvualustoihin kuin tummempiinkin multatuotteisiin.”

Jussi Syrjämäki Oy pystyy tarjoamaan erilaisia kokonaisratkaisuja kasvualustojen raaka-aineissa, niin vaaleiden kuin tummien turpeiden osalta. Omalla kuljetuskalustolla pystymme tarjoamaan joustavan ja kokonaisvaltaisen logistisenratkaisun kaikkialle Suomessa.

Toteutamme turpeiden viennin logistiset kokonaisratkaisut asiakaslähtöisesti ympärivuoden.

Kasvuturve

Kasvuturpeemme on rahkaturvetta, mikä sopii ominaisuuksiensa ansiosta orgaanisten kasvualustojen raaka-aineeksi. Rakenteensa ansiosta se pidättää hyvin vettä ja säilyttää silti ilmavuutensa. Toimituksien yhteydessä toimitetaan tarvittaessa laatunäytteet- ja todistukset tuotteen ominaisuuksista. Luonnonmukaisena raaka-aineena kasvuturpeemme on ympäristöystävällinen valinta kasvualustakäyttöön.

Multaturve

Multaturve on maatunutta mustaa turvetta. Maatunut multaturve soveltuu laadun ja koostumuksen osalta kasvualustojen valmistukseen (mm. puutarha-, havu- ja istutusmulta).

Toimituksien yhteydessä toimitetaan tarvittaessa laatunäytteet- ja todistukset tuotteesta.

Jussi Syrjämäki Oy:n asiakkaana tuote ja toimitusmalli räätälöidään tarpeesi mukaan. Tarjoamme mielellämme pitkäkestoisia kokonaisratkaisuja parantamaan liiketoimintaasi.

Toimitukset hoidetaan irtona rekkatoimituksina.

 

”Kasvualustat ja multatuotteemme ovat tunnettuja hyvästä ja tasaisesta laadusta. Meille kelpaa vain paras, ja sitä odottavat myös asiakkaamme. Jussi Syrjämäki Oy on tarjonnut meille asiakaslähtöisen toimintamallin ja kumppanuuden, joka yhdistyy omiin toimintaperiaatteisiimme.”

 


 

Kiinnostuitko tuotteesta? – Ota yhteyttä

 

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt ehtomme (Tomitusehdot » & Tietosuojaseloste »).

Soita ja ota yhteyttä, niin katsotaan tarpeeseesi soveltuva ratkaisu