Asiakasreferenssit

Kuiviketurpeet

”Syrjämäen kuivike on laadukas ja ympäristöystävällinen maatilan eläimille. Hyvä laatuista kuiviketurvetta kuluu käytössä vähemmän, joten säästöä tulee vuosikustannuksista merkittävästi laadukkaaseen turpeeseen panostamalla. Lisäksi Syrjämäen turpeesta eläimet eivät saa puukapuloita ja hiekkaa silmilleen. Myös maatilalla jälkikäsittely hoituu ongelmitta peltokäyttöön, kun käyttää laadukasta kuiviketurvetta.”

 

Kasvuturpeet

Hyvinkään Tieluiska Oy, Hyvinkää 

Yritys tuottaa luotettavia ja laadukkaita infrapalveluja Etelä-Suomessa.


Hyvinkään Tieluiska Oy:n Torpanpiha® -kasvualustat ovat tunnettuja tuotteen korkeasta laadusta. Multa-asemamme sijaitsevat Espoossa ja Vantaalla.  

”Kasvualustat ja multatuotteemme ovat tunnettuja hyvästä ja tasaisesta laadusta. Meille kelpaa vain paras, ja sitä odottavat myös asiakkaamme. Jussi Syrjämäki Oy on tarjonnut meille asiakaslähtöisen toimintamallin ja kumppanuuden, joka yhdistyy omiin toimintaperiaatteisiimme”, toteaa Markku Hurskainen Toimitusjohtaja, Hyvinkään Tieluiska Oy.

tieluiska.fi

 

Palvelut

”Jussi Syrjämäki Oy:n toimitukset pelaavat arkena ja viikonloppuna, ilman erillistä säätämistä. Toimitukset hoituvat sovitusti. Joku voisi sanoa, että tuhkatkin viedään pesästä – Kun kokonaispalveluun kuuluu tuhkien hyötykäyttö toimituksien lisäksi. Ja kalustokin on komiaa.”

Suomen parasta turvekauppaa

Jussi Syrjämäki Oy