Rakentaminen

Tarjoamme rakentamisen palveluita maatalouden ja teollisuuden rakennuskohteisiin sekä osaavia tekijöitä omakoti- ja rivitalojen rakentamiseen.

Toteutamme erilaiset perustustyöt, saneereukset, muutostyöt, uudistuotannon, infra- ja teollisuusrakentamisen tuotantorakennuksineen.

Rakennamme uudis-, täydennys- sekä muutoskohteita maatalousyrityksille. Rakennamme kaikki maataloustuotannossa tarvittavat tilat kustannustehokkaasti ja maatilayrittäjän tuotantotarpeisiin sopien. Eläinsuojien lisäksi rakennamme myös konesuojat ja –hallit sekä kaikenkokoiset varastorakennukset.

Omakoti- ja rivitalorakentajille tarjoamme osaava henkilöstöä suuremmista pienempiin urakoihin. Toteutamme kohteesi tarpeesi mukaan. Myös tarvittavat koneet löytyvät hankkeiden toteutukseen.

Meillä on laaja-alaistaosaamista ja ammattitaitoinen Suomalainen henkilökunta palvelemassa asiakkaan toiveita ja tarpeita. Työt hoidamme tehokkaasti ja turvallisesti sekä asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidysti.

Omaamme useita rakentamisen referenssejä omakoti- ja rivitalo sekä maatalouden ja suurkiinteistöjen toteutuksesta.

 

”Tavoitteemme on olla Suomen kysytyin maatalouden- ja teollisuudenrakentaja 2020-luvulla – Rakentamispalvelujen Suomalaisella osaamisella ja laadukkuudella.”

-Jussi Syrjämäki, yrittäjä, toimitusjohtaja-

 


 

Kiinnostuitko tuotteesta? – Ota yhteyttä

 

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt ehtomme (Tomitusehdot » & Tietosuojaseloste »).

Soita ja ota yhteyttä, niin katsotaan tarpeeseesi soveltuva ratkaisu.